Tandblekningspenna

Den stora fördelen med att bleka sina tänder med en tandblekningspenna är givetvis att det är mycket smidigare på alla sätt och vis. Förutom att den inte tar någon plats alls och är mycket lätt att ta med på resor etc, är det även mycket enkelt att använda en tandblekningspenna. Den tandblekningspennan som vi rekommenderar är från dentaworks och innehåller en tandblekningsgel på 22% karbamid peroxid.

Hur används en tandblekningspenna?

Tandblekningsgelen appliceras direkt genom att man med tandblekningspennan penslar ut ett lager gel på tänderna. Proceduren för detta tar bara någon minut och blekningsprocessen börjar direkt när tandblekningsgelen kommer i kontakt med tanden. Låt blekningsgelen torka in och resultatet blir en jämn tandblekning över samtliga tandytor som haft kontakt med gelen.

Hur lång tid tar det innan tänderna blir vita?

Det roliga med tandblekning är att du ser resultat redan efter första blekningen. En tandblekningspenna räcker vanligtvis till en två veckors lång behandling och det brukar räcka bra till att få markant vitare tänder.

Vilken tandblekningspenna ska man köpa?

Vi rekommenderar att ni köper dentaworks tandblekningspenna. Dentaworks är ett välkänt märke och anses vara ett säkert kort när det gäller tandblekning för att få vita tänder snabbt.

Gå till in på dentaworks hemsida för att läsa mer mer om deras tandblekningspenna.

Leave a Reply