SimpleSmile tandblekning

SimpleSmile tandblekning bleker skonsamt dina tänder och du behöver inte längre skämmas för dina gula, fläckiga eller missfärgade tänder. SimpleSmile lämnar garanti så till vida att om du inte nöjd eller får vita tänder får du pengarna tillbaka.

Precis som hos tandläkaren bleks tänderna skonsamt med karbamid peroxid. Skillnaden är främst priset. SimpleSmiles tandblekning kostar en tiondel av priset som hos tandläkaren men resultatet blir lika bra.

Simplesmile erbjuder tandblekningskit med tre olika styrkor. Den mildaste innehåller 16% karbamid peroxid och rekommenderas till dem med skört tandkött. Mellanvarianten innehåller 23% karbamid peroxid och är den som SimpleSmile säljer mest av. Den starkaste varianten innehåller hela 35% karbamid peroxid och rekommenderas endast till dem som har blekt tänderna förut.

Kom ihåg, alla produkter från SimpleSmile skickas fraktfritt!

Startkit 16% Sensitive

Startkit 16% Sensitive innehåller SimpleSimples mest skonsamma tandblekningsgel och passar särskilt bra för dem med skört tandskött.

Pris: 395:-

Startkit 23% Standard

Startkit 23% Standard är det tandblekningskit som SimpleSimples säljer mest av. Rekommenderas till dig som vill ha vita tänder snabbt och inte har känsligt tandkött.

Pris: 395:-

Startkit 35% Instant

Startkit 35% Instant är ett tandblekningskit som ger absolut snabbast resultat. Hela 35% karbamid peroxid innebär tyvärr att tandblekningsgelen inte passar till de som inte blekt tänderna förut.

Pris: 395:-

Comments are closed.