Ease white tandblekning

Ease white tandblekning är den billigaste produkten som du kan hitta på marknaden just nu och är dessutom Sveriges mest sålda. Med Ease white kan du skonsamt bleka dina tänder i lugn och ro hemma.

Ease White har över 100.000 nöjda kunder och de garanterar att du får bländande vita tänder. Ease white gör att du spar löjligt mycket pengar om du bleker hemma eftersom ett besök hos tandläkare förmodligen gör dig utfattig.

Ease White har tre olika tandblekningskit, alla innehåller tandskenor, blekningsgel och enkla steg-för-steg instruktioner på svenska. Dessutom medföljer nyanskartor så att du snabbt och enkelt kan se resultatet med egna ögon. Det första kitet som Ease white säljer heter Sensitiv och är ett komplett tandblekningskit för 30 behandlingar. Detta är paketet för dig som vill ha en extra skonsam tandblekning. Det andra kitet som Ease white säljer heter Regular och innehåller 30 behandlingar och är Ease Whites populäraste tandblekningspaket. Gelen har en lagom styrka som passar de flesta och är en skonsam produkt som effektivt bleker tänderna. Det tredje kitet som Ease white säljer heter Strong och innehåller 30 behandlingar. Detta kit innehåller tandblekningen för dig som blekt tänderna tidigare eller snabbt och effektivt vill uppnå ett bländande vitt resultat.

Fraktkostnaden från Ease white är endast 19kr! Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige. Internationell fraktkostnad är också 19kr. Leveranstid till andra länder än Sverige är 2-6 arbetsdagar.

Comments are closed.