Dentway tandblekning

Har du hört om den effektiva produkten Dentway? Inte?

Då kommer vi redogöra för denna produkt här. Dentways blekningssystem är enligt oss effektivast på marknaden idag. De har produkter som är identiska med det som tandläkarna använder. Dentways produkter tar bort missfärgningar och bleker dina tänder vita skonsamt.

År av kliniska tester visar att Dentways produkter är säkra och mycket effektiva. Den aktiva ingrediensen i gelen, kallad karbamidperoxid, bryter ned och bearbetar med hjälp av syre de missfärgade organiska avlagringarna, vilket gör tänderna skonsamt vita.

Dentways metoder är så säkra att de kan lova dig garanti för dina blekningsresultat. Dentways har en så kallad nöjd kund-garanti vilket innebär att de garanterar dig att du uppnår blekningsresultat med deras produkter. Tänderna skall enligt Dentways garanti blekas minst 3-8 nivåer efter utförd behandling.

Dentways produkter kommer i två olika utföranden. Regular och Sensitive är två olika blekningsbehandlingar. Sensivite är bra att starta med då du tidigare inte blekt dina tänder. Är du känslig bör du använda denna produkt. Har du tidigare blekt dina tänder och vill ha tillbaka samma kritvita resultat som tidigare kan Regular vara bättre. Det är framförallt graden av missfärgning som bestämmer viken av dessa behandlingar du bör välja. Om du vill ha snabba och effektiva resultat är Regular bäst.

Dentways har också olika innehåll i sina produkter. Är du nybörjare bör du köpa produkter som heter Start eftersom dessa innehåller allt du behöver för att komma i gång med din tandblekning. Är du däremot ute efter att fylla på din produkt är Refill något för dig. Refill består av påfyllnadskit av Dentways gel.

När du skall bleka dina tänder är det viktigt att du noggrant följer bruksanvisningarna. Du börjar då med att doppa skenan i en skål med hett vatten i 5-10 sekunder. Sedan placerar du skenan på dina tänder och trycker fast den mot dina tänder så att den formas av dina tänder. Upprepa samma sak med den andra skenan. När du är klar med dina skenor kan du börja med att borsta tänderna så att de är rena och fina när du skall börja själva processen. Applicera sedan en liten mängd gel i den främre delen av skenan. Sätt dit skenan och ha den på i 30-60 minuter med 22 %- gelen och 1-4 timmar med 16 %- gelen, som även kan användas medan du sover. Upprepa sedan samma sak med den andra skenan.

Efter första behandling kan du sedan upprepa behandlingen tills du har uppnått det resultat som du känner dig nöjd med. Ditt slutgiltiga resultat kommer sedan förmodligen hålla i många år. Dina tänder kommer med tiden utsättas för mat och dryck som missfärgar dina tänder och de blir automatiskt mörkare med åren. Därför bör du tänka på vad du stoppar i dig. Får du mycket fläckar eller missfärgningar trots detta kan du periodiskt bleka dina tänder för att undvika detta. Efter blekningsbehandlingen gör de flesta människor någon gång, då och då, finputsningar.

Comments are closed.